Om dyrlægen

Dyrlæge Katrine Beier er ejer af Jystrup Hestepraksis og blev uddannet dyrlæge i 2000.

Om dyrlægen

Dyrlæge Katrine Beier er ejer af Jystrup Hestepraksis. Katrine blev uddannet dyrlæge i 2000 og har siden da gennemført en lang række målrettede kurser og efteruddannelse. Hun er efteruddannet som fagdyrlæge vedrørende sygdomme hos heste under Den Danske Dyrlægeforening og blev som en af de første her i landet certificeret i veterinær kiropraktik. Den faglige opdatering sikres ved jævnlig deltagelse i efteruddannelse i Danmark og i udlandet. Katrine er selv mangeårig hesteholder og rytter.

Den faglige hovedinteresse er heste med nedsat præstation og heste med ortopædiske lidelser såsom haltheder og problemer i overlinjen. Praksisarbejdet foretages både i hestens egen stald og på klinikken alt efter patientens og ejerens behov.

Målet er at give hesten og dens ejer optimal service og behandling efter en høj faglig standard. Der lægges stor vægt på at have god tid til den enkelte patient og på at se helheden i en patients problemstilling.

Gennem et nært samarbejde med kollegerne i Højelse Hesteklinik sikres det, at klienterne kan serviceres med høj faglighed alle ugens dage hele året rundt, og at diagnostikken og behandlingen på klinikken foretages med udstyr af høj teknisk kvalitet.