Jystrup Hestepraksis

På klinikken modtager vi heste til undersøgelse og behandling for en række problemstillinger. Her har vi faciliteterne til de mere specialiserede opgaver.

Mange heste udredes for haltheder og andre skader i bevægeapparatet. I det arbejde benyttes bl.a. digital røntgen og ultralydsscanning, og i laboratoriet fremstilles led- og senebehandlingspræparater som iPRF og CST.

Klinikken har gode forhold til handelsundersøgelser med eller uden røntgen. Her kan også laves kikkertundersøgelser af luftveje og mavesæk (endoskopi og gastroskopi), tandbehandlinger, kiropraktiske behandlinger og meget andet.

Mange undersøgelser og behandlinger på klinikken er ambulante, hvor hesten ankommer og bliver undersøgt på et aftalt tidspunkt. Især halthedsudredninger kan være tidskrævende, og der kan hesten med fordel afleveres forud for undersøgelsen og afhentes, når det passer dig. I nogle tilfælde er der behov for undersøgelser over flere dage, og så kan hesten opstaldes på klinikken og passes af staldpersonale.

Jystrup Hestepraksis og Katrine Beier har i nogle år haft et nært samarbejde med Højelse Hesteklinik, som betyder, at vi deles om klinikfaciliteterne. Samarbejdet gør, at vi har udstyr med den højeste kvalitet og nyeste teknologi og uddannet og kompetent personale til at indgå i arbejdet med hestene.

FIND VEJ TIL KLINIKKEN